top of page

DET GRØNNE
HJØRNE

På Vesterbrogade 5 i 7200 Grindsted kan du komme og besøge os i vores inspirationsrum. Her kan du møde os fra foreningen, deltage i spændende workshops eller komme og få sparring på din grønne ide.

Åbningstider:

Tirsdage: kl. 13-16

Torsdage: kl. 13-16

Specielle åbningsdage:

Open by night og torvelørdage - se mere under events

thumbnail_image0000001 (3)_edited.jpg

LOUNGEOMRÅDE

 

Her er der mulighed for at slå sig ned og fordybe sig i vore bøger om bæredygtighed. Bæredygtighed handler om mange ting og du kan blandt andet læse mere om hvorfor det, at gå, er godt for dig og naturen.

 

Eller du kan læse om hvordan du kokkerer de invasive arter i Danmark, så vi er med til at bevare den danske biodiversitet. Tjek for eksempel opskriften ud på 'Flamberede voldsnegle på toast.'

thumbnail_image0000011.jpg

BØRNEOMRÅDE

 

Her er der mulighed for at børnene kan tegne deres bud på, hvad bæredygtighed er. Vi har stofvimpler at tegne på, som løbendehænges op.

Der er også mulighed for at kigge i vores Faunabøger, hvor du kan læse mere om de dyr og planter du kan finde i naturen.

Der er også mulighed for at deltage i vores skraldejagt, hvor du skal besvare spørgsmål om affald og sortering. Så kan du blive udnævnt til skraldeprofessor til sidst og få et diplom.

thumbnail_image0000001.jpg

TEMAVÆG

 

Her kan du gå på opdagelse i de 8 temaer som foreningen arbejder med. Der er infoark om, hvad de forskellige temaer arbejder med og så er det følekasser, så genstandene må tages ud og mærkes på. For eksempel kan du læse om vedvarende energi under temaet 'Energi' og samtidigt se en mini-solcelle helt tæt på.

UDSTILLINGSVINDUE

 

Vi har skiftende udstillinger om forskellige bæredygtige emner i vores vindue. Det kan være alt fra bæredygtig litteratur til en udstilling om kaffegrums' forunderlige funktioner.

Har du en god ide til en udstilling, er du velkommen til at få en snak om mulighederne.

WORKSHOPS, POP-UPS & OPLÆG

 

Vi har løbende forskellige events i kalenderen. Lige fra byg et insekt-hotel, til tøjbyttemarked og til oplæg om elbiler. Så følg med i eventkalenderen på vores side eller se mere på vores facebook-side.

DIT FORSLAG

Har du et godt forslag til et spændende event, der har med bæredygtighed at gøre? Så er du velkommen til at kontakte os for at se om vi kan finde ud af noget sammen.

Eller måske har du en grøn ide, du mangler sparring på? Kig forbi rummet - måske vi kan støtte, hjælpe eller være med til at videreudvikle ideen...

thumbnail_image0000001 (1).jpg
thumbnail_image0000001 (2).jpg
4.jpg
IMG_0026.jpg
bottom of page