top of page

lør. 26. mar.

|

Grindsted

Gratis workshop: Upcycling af denim til påskepynt

Medbring dit gamle denim og upcycl det til fedt påskepynt!

Billetter sælges ikke
Se andre events
Gratis workshop: Upcycling af denim til påskepynt
Gratis workshop: Upcycling af denim til påskepynt

Tid & sted

26. mar. 2022, 10.00 – 13.00 CET

Grindsted, Vesterbrogade 5, 7200 Grindsted, Danmark

Om eventet

Der bliver mulighed for at være kreativ med pailetter, nitter og gammelt denim når designer Heidi Ahtola lægger vejen forbi 'Det grønne hjørne' i Grindsted og afholder workshop.

Her klæder hun deltagerne på med indsigt og værktøjer, så de kan arbejde selvstændigt med design og håndarbejdet.

Workshoppen varer i 3 timer og Heidi Ahtola har alle redskaber med og er klar til at hjælpe med at designe flot påskepynt lige til at tage med hjem bagefter. Der vil blive limet, malet, flettet og syet i al slags denim.

Det eneste deltagerne selv skal medbringe er gammelt denim (skjorte, bukser, nederdel), som må syes om og så lysten til at lave noget anderledes og spændende påskepynt. Har man ikke et par gamle jeans, der er klar til at blive klippet op, har foreningen lidt ekstra på lager.

Heidi Ahtola er designuddannet fra Designskolen i Kolding og har udgivet bogen ‘Design med kant.’ Hun arbejder til dagligt med kreativitet og design.

Tilmelding på info@dengronnehovedstad.dk eller på sms på 2276 3152 senest onsdag den 23. marts. Begrænset antal pladser. Workshoppen er for de 7-14 årige med eller uden voksen.

Projektet er støttet af Udviklingsstrategien for 'Grindsted Bymidte - Viljen til at handle' og Billund Kommunes Arrangementspulje.

Del denne begivenhed

bottom of page