top of page

tors. 02. sep.

|

Grindsted

Pop-up: Tøj-byttemarked

I Festugen inviterer vi til at komme og bytte det tøj, du har derhjemme, som du måske alligevel ikke bruger og bare ligger bagerst i skabet.

Billetter sælges ikke
Se andre events
Pop-up: Tøj-byttemarked
Pop-up: Tøj-byttemarked

Tid & sted

02. sep. 2021, 15.00 – 18.00

Grindsted, Vesterbrogade 5, 7200 Grindsted, Danmark

Om eventet

Ved at bytte ting med hinanden kan vi spare på ressourcerne og pengene. Det gavner miljøet og os alle. 

Tag noget med, du alligevel ikke bruger, og byt det til nyt. Vi opstiller borde, som vi lægger det medbragte tøj eller sko på. Derefter er det muligt, at gå rundt og finde noget nyt man kan tage med hjem. Så man giver, hvad man kan og tager, hvad man kan bruge.

Vilkår for dagens pop-up marked:

1) Fællesborde: Der er fælles borde, hvor tøjet lægges på af os. Vi opretter kategorier med bukser, trøjer og sko og sorterer ikke i størrelse. Når noget bliver lagt på et bord, kan alle frit tage det.

2) Tag det du kan bruge: Vi bytter ikke en-til-en. Vi afholder byttedagen ud fra konceptet om, at man giver det man kan, og man tager det man kan. Derfor skal man i udgangspunktet også have noget med for at kunne tage noget med.Hvis du finder et par fine bukser til din søn, må man selvfølgelig også gerne tage dem med, så man tager det man kan bruge til sig selv og sin familie. Men det er ikke meningen, at man kan fylde en hel trailer med gratis ting. 

3) Byttedag for tøj og sko: Grundet pladsen er det en dag, hvor man kun kan bytte tøj og sko til noget (brugt) nyt. Alle størrelser er velkomne, også børnetøj og sko. Vi opretter separate borde til voksen og børnetøj.

4) Gratis: Det er helt gratis at deltage, og det kræver ikke tilmelding. Hvis du dog har meget tøj, du allerede ved, at du gerne vil bytte med, vil vi gerne opbevare det for dig inden dagen og hjælpe med at lægge det på bordene.

5) Vi starter kl. 15 og har åbent til kl. 18. Vi åbner først for at kunne lægge op kl. 14.45 og fra kl. 15, kan man komme og tage.

Vi glæder os til at se jer til en god dag!

Del denne begivenhed

bottom of page