top of page

Billund kommune støtter foreningens nye lokaler


Grindsted den grønne hovedstads nye lokaler er sikret til at komme godt fra start af, med bevilliget støtte fra styregruppen for Udviklingsstrategi for Grindsted Bymidte.


De nye lokaler i Vesterbrogade 5 kommer til at emme af workshops, oplæg og grønne planter. Projektet er nemlig blevet støttet af Udviklingsstrategien for Grindsted Bymidte - Viljen til at handle. Og det er foreningen meget taknemmelig for!


Støtten er blevet bevilliget efter at en projektbeskrivelse er blevet indsendt til kommunen og igennem en længere dialog om mulighederne i lokalerne. Og det glæder projektleder Anders Steffensen:

-Det er jo en fornem bevilling og samtidig en anerkendelse af vores projekt, at det spiller godt ind i Udviklingsstrategien for bymidten. Vi vil gerne skabe fokus på fællesskab, læring og bæredygtighed i byen og med bevillingen håber vi at kunne gøre foreningens arbejde mere synligt i gadebilledet, så vi kan inspirere til flere gode tiltag med bæredygtighed som fokuspunkt, udtaler han.


I bevillingen står der blandt andet:

“Styregruppen vurderer, at rummet har potentiale til at bidrage med en forståelse af grøn omstilling og bæredygtighed for borgerne i Grindsted med udgangspunkt i bæredygtige initiativer.”


Og det er lige præcis, det rummet er til for. At skabe en dialog omkring hvad bæredygtighed er i Grindsted og dens borgere og samtidigt være et sted, hvor man kan blive inspireret, lære mere om bæredygtige tiltag samt være en del af et fællesskab.


Bæredygtighed er en del af i Udviklingsstrategien for Grindsted Bymidte, hvor der blandt andet står:


"Grindsted – en bæredygtig forgangsby Historien har øget vores fokus på bæredygtighed og miljøhensyn. Vi kan ikke ændre fortiden, men vi kan lære af fortidens fejl og bruge dem som afsæt til at skabe en grønnere fremtid. Det ændrede natursyn skal omdannes til en positiv fortælling, om at byen er blevet klogere, og nu er en foregangsby for en miljørigtig og bæredygtig udvikling. En by med en dagsorden, som gerne viser konsekvenserne ved ikke at passe på miljøet frem for at fremme en bæredygtig fremtid – både i Grindsted og resten af landet."

72 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page