top of page

Gør påsken bæredygtig på en sjov og kreativ måde

Ligesom flere andre højtider indbyder påsken til at man pynter op, mødes med familien og spiser lidt mere end hvad bælteremmen kan holde til. Det er en dejlig tid, som bebuder forårets komme.


Men påsken indbyder også til, at man skruer en smule op for forbruget, og køber højtidsbestemte dekorationer for så at smide dem ud igen, når hverdagen melder sig på den anden side. Det er der dog ingen grund til, for man kan faktisk få meget sjov ud af at fejre påske på en bæredygtig måde.


Naturvejleder Majken Sundahl fra Danmarks Naturfredningsforening giver i en artikel nogle gode bud på, hvordan man kan lave sin egen påskepynt, dyrke miljørigtig karse og hvilke lege der skal leges med ungerne når påskesolen forhåbentlig varmer lunt og godt.


Påskeæggene kan farves med rødbedesaft og andre ingredienser man finder i køkkenet eller naturen. Huset og påskebordet kan dekoreres med forårsskud fra skoven, og når man nu alligevel er i tøjet, kan man da lige så godt tage en omgang æggestafet, eller æggegolf ude i haven. Det er ikke meget der skal til for, at man kan gøre påsken en smule mere miljøvenlig og samtidig en helt del sjovere og kreativ.


Klik på linket for at læse hele artiklen og se hvilke andre spændende tiltag Majken har at byde på;


43 visninger0 kommentarer

Kommentare


bottom of page