Pop-up: Tøjbyttedag

I Festugen inviterer vi til at komme og bytte det tøj du har derhjemme, som du måske alligevel ikke bruger og bare ligger bagerst i skabet.


Ved at bytte ting med hinanden kan vi spare på ressourcerne og pengene. Det gavner miljøet og alle os.


Tag noget med, du alligevel ikke bruger, og byt det til nyt. Vi opstiller borde, som vi lægger det medbragte tøj eller sko på.


Derefter er det muligt, at gå rundt og finde noget nyt man kan tage med hjem. Så man giver, hvad man kan og tager, hvad man kan bruge.


Vilkår for dagens pop-up marked:

1) Fællesborde

Der er fælles borde, hvor tøjet lægges på af os. Vi opretter kategorier med bukser, trøjer og sko og sorterer ikke i størrelse.

Når noget bliver lagt på et bord, kan alle frit tage det.


2) Tag det du kan bruge

Vi bytter ikke en-til-en. Vi afholder byttedagen ud fra konceptet om at man giver det man kan, og man tager det man kan. Derfor skal man i udgangspunktet også have noget med for at kunne tage noget med.

Hvis du finder et par fine bukser til din søn, må man selvfølgelig også gerne tage dem med, så man tager det man kan bruge til sig selv og sin familie. Men det er ikke meningen, at man kan fylde en hel trailer med gratis ting.


3) Byttedag for tøj og sko

Grundet pladsen er det en dag, hvor man kun kan bytte tøj og sko til noget (brugt) nyt. Alle størrelser er velkomne, også børnetøj og sko. Vi opretter separate borde til voksen og børnetøj.


4) Gratis

Det er helt gratis at deltage og det kræver ikke tilmelding. Hvis du dog har meget tøj du allerede ved at du gerne vil bytte med, vil vi gerne opbevare det for dig inden dagen og hjælpe med at lægge det på bordene.


5) Vi starter kl. 15 og har åbent til kl. 18.

Vi åbner først for at kunne lægge op kl. 14.45 og fra kl. 15, kan man komme og tage.9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle